Ny klänning

Jag har ju tidigare tjatat om att jag inte hittar kläder till mina manliga tonåringar i Sims, så för att kompensera får jag väl berätta om något som jag har lyckats hitta. Jag har hittat en klänning som jag ska använda i en film jag jobbar på. När jag skissade på filmen tänkte jag mig en underklänning fast med högklackat typ, fast det har jag inte hittat. Men den här passar ochså bra, jag är inte så försjust i stövlarna egentligen, men de har lite strippa-skor-känsla över sig, vilket jag ville ha.
  Med tanke på hur kräsen jag är med kläderna kanske jag borde öva på att jobba i Bodyshop, så jag kan tillverka egna. 

Klänningen hittade jag iallfall på ClubCrimsyns sida.  


 


De unga herrarnas garderob

Jag behöver mer kläder för mina unga män i Sims. Det är nästan omöjligt att hitta flexibla och högkvalitativa kläder till manliga simmar i tonåren. Jag har sökt på min favoritsida ClubCrimsyn men där finns mest grungefierade downloads, ingen större variation alltså. 
Och allra helst vill jag hitta ett par shorts, som inte är Maxis mesh, men det tror jag inte finns över huvud taget.

man shall CONQUER computers

Jag har lyckats! Man kan nu se vem som skrivit kommentarerna till inläggen, finfint mår jag nu!

UNDER KONSTRUKTION

Idag skall bloggen fixas, annars tror jag att jag svimmar!


Ny header!

Jag fick tummen ur och satte mig för att förnya bloggen lite. Jag gjorde en ny header som jag är riktigt nöjd med, lite mindre plottrig än den förra :)
Sedan försökte jag redigera stilmallen, men jag har tyvärr inte lyckats än. Detta skall åtgärdas snart.
När jag jobbade på headern fick jag iallafall en massa snygga bilder, men jag använde bara en. Här kommer några av de andra bilderna jag tog :


RSS 2.0