Rollsättning

Här ser ni en bild på de simmar som kommer vara med i den kommande café-scenen. De två huvudpersonerna har jag lagt ner mycket tid på, men statisterna är inte lika omsorgsfullt utsmyckade. Jag har blandat CC, alltså Custom Content och Maxis egna objekt, alltså det som följer med spelet. 
   Ögonfärg, ögonbryn och hudfärg kan göra mycket när det kommer till att få simmen att se verklig ut, så där brukar jag alltid använda CC. Kläder tycker jag gott att man kan blanda.


Woho!

Idag hittade jag Audrey Kitching posters att sätta på mina simmars väggar. De passar inte riktigt in i filmen jag gör nu, men jag måste ha dem ändå. Kan ju komma väl till pass i framtiden, speciellt om jag får för mig att göra något mer tonårs-aktigt.
Personligen tycker jag Audrey Kitching är fantastisk.

                           
Om du vill ladda ner dessa posters, gå hit för mer infromation :)

Scener

Här är lite fina bilder på scenerna jag byggt upp. Det är egentligen det roligaste med att göra filmer, att bygga och inreda.  :P

      


Nähä

Det går ganska så segt just nu. Skola och elbasen tar upp all min tid egentligen. Men i helgen då jävlar ska jag bygga färdigt inspelnings-tomterna. Efter att jag hållit loppis, firat min väns födelsedag och satt ihop mitt rockband. Jadå :)

Dagens machinima

Den här videon är gjord av en av mina favoriter, Lodelday. Lodeldays filmer går att hitta på YouTube, och det finns många!

Jag är superimponerad av kamera-arbetet och av detaljrikedomen i miljöerna. Musiken i den här videonn är också jättebra, och hela story är väl presenterad.
Se själv!


RSS 2.0